Ochrona danych osobowych-deklaracja

Ochrona Twoich danych osobowych jast dla nas bardzo ważna. My przetwarzamy Państwa dane wyłącznie na podstawie przepisów prawnych (DSGVO, TKG 2003). W ochronie danych osobowych informujemy o głównych aspektach przetwarzania danych w naszej sodzibie internetowe.

KONTAKT Z NAMI
Jećli skontaktujecie się z nami za pomocą formularza na stronie internetowej lub pocztą elektroniczną, Twoje dane zostaną zapisane w celu przetworzenia wniosku. Twoje określone dane będą u nas przechowywane w celu przetworzenia i w przypadku pytań uzupełniających przez sześć miesięcy. Nie udostępnimy tych danych bez Twojej zgody.

Pliki Cookies
Nasza strona internetowa korzysta z tzw. Plików Cookies, które są przechowywane w urządzeniu za pomocą przegladarki. Nie szkodzą. Używamy plików Cookies, aby nasza oferta była przyjazna dla użytkownika. Niektóre pliki Cookies pozostają przechowywane w urządzeniu do momentu ich usunięcia. Pozwalają nam rozpoznać Twoją przeglądarkę podczas następnej wizyty. Jeśli tego Państwo nie chcecie, można skonfigurować przeglądarkę tak, aby informowała Was o ustawieniach Plików Cookies i zezwalaci na to tylko w indywidualnych przypadkach.

Dezaktywacja plików Cookies moóe ograniczyć funkcjonalność naszej strony internetowej.

Sieć-Analiza
Nasza strona internetowa korzysta z funkcji usługi analizy internetowej w Host Profis ISP Telekom GmbH (siedziba główna w Austrii). Wtym celu wykorzystywane są pliki Cookies, które umożliwiają analizę korzystania z witryny przez użytkowników.Wygenerowane w ten sposób informacje są przesyłane do serwera dostawcy i tam przechowywane. Możwsz temu zapobiec, konfigurując przeglądarkę, aby żadne pliki Cookies nie były przechowywane. IP adres jest wykrywany, ale natychmiast pseudonimizowany przez usunięci ostatnich 8 bitów. W rezultacie możliwa jest tylko przybliżona lokalizacja, żadne dne nie będą przekazywane do innych kraków UE. Przetwarzanie danych odbywa się na podstawie przepisów prawnych § 96 ust.3 TKG, a także art.6 ust.1 lit.a (zgody) i/lub f (uzasadniony interes DSGVO.Naszym problemem w rozumieniu DSGVO (uzasadnionego interesu) jest poprawa naszej oferty i naszej strony internetowej. Ponieważ prywatoność naszych użytkowników jest dla nas ważna, dane użytkownika są pseudonimizowane.

Dane użytkownika są przechowywane przez okres 1 roku.

Google Fonts (czcionki) ochrona danych osobowych
Używamy Google Fonts od firmy Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, Ca 94043, USA) na naszej stronie internetowej. Czcionki (Fonts) google są używane bez uwierzytelniania i żadne pliki Cookies nie są wysyłane do interfejsu API Fonts Google. Jeżeli prześlesz konto do Google przy użyhttps://developers.google.com/fonts/faq.
Jakie dane gromadzi Google i do czego służą te dane, można znaleźć i przeczytać na stronie. https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

Facebook ochrona danych osobowych
My korzystamy na tej stronie z funkcji Facebook Social Media Network Firma Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland. Jakie funkcje (Soziale Plug_ins) Facebook zapewnia, możesz zapoznać się I przeczytać na stronie https://developers.facebook.com/docs/plugins/.
Odwiedzając naszą stronę internetową, można przesyłać informację do Facebook, Facebook może powiązać te informacje z Twoim kontem osobistym. Jeśli tego nie chcesz, wyloguj się z Facebook.

Ochrona danych osobowych, jakie informacje Facebook zbier i jak z nich korzystać znajdziecie Państwo na https://www.facebook.com/policy.php.

Google Maps ochrona danych osobowych
Korzystamy z Google Maps z Firmy Google Inc.(1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, Ca 94043, USA) na naszej stronie internetowej.
Korzystając z funkcji tej karty dane będą przesyłane do Google. Jakie dane gromadzi Google i do czego służą te dane, można znaleźć i przeczytać na stronie https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.

Twoje prawa
Masz prawo do informacji,poprawiania, usuwania, przenoszenia danych, odwołania i sprzeciwu. Jeśli uważasz, że przetwarzanie danych narusza przepisy o ochronie danych lub w inny sposób naruszono Twoje roszczenia dotyczące ochrony danych, możesz złożyć skargę do organu nadzorczego. W Austrii jest to organ ochrony danych.

Możesz skontaktować się z nami pod następującymi danymi kontaktowymi.

Roadhouse Route B7 Kramer OG
Drasenhofen 361
2165 Drasenhofen
Austria

Email: info@routeb7.at
Telefon: +43 2554 85698

TOP